DonkereDagenFestival_bkg
De Kinderband – muziek De Kinderband (muziek)

De Kinderband op; een leuke, frisse en stoere act voor kinderen. Normaal gesproken reizen ze door het land met vier man, maar speciaal voor het Donkere Dagen Festival komen ze als duo en nemen een hele jonge drummer mee. Samen spelen ze de leukste liedjes en zorgen ervoor dat je niet stil kan blijven zitten.

Kleine Beer Route tag_face
Hakim – mime Hakim (mime)

Hakim, is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler, die bij het grote en kleine publiek bekend is door zijn rol in Sesamstraat. Naast zijn televisieoptredens maakt Hakim succesvolle theater-en cabaretvoorstellingen, vertelt hij verhalen en schrijft hij boeken. Hij haalt zijn inspiratie uit de vreemde problemen van de grote mensenwereld en vertaalt die raak en vaak vol humor naar de wereld van kinderen. Een feest is pas echt een feest als Hakim is geweest!

Kleine Beer Route tag_face
Jasper Smit – kleinkunst Jasper Smit (kleinkunst)

Kleinkunstenaar Jasper Smit speelt de voorstelling ‘Straks komt er niemand op mijn feestje’ . Hij is tot de tanden gewapend met piano, gitaar, tomeloze energie, twintig jaar podiumervaring en een hoofd vol liedjes; grappig, verdrietig, meezingbaar of geschikt voor een dansje.

Natuurlijk is je grote zus mega-irritant. Maar als je wordt gepest, komt ze wél voor je op. En als het hele huis vol staat met verjaardagsbezoek maar je vindt toch dat niemand op je feestje is gekomen, wie mis je dan?

Kleine Beer Route tag_face